Outbaek Over Mij - paard vierkant

Over mij

Ik ben Daniëlle. 30 plusser en wil je graag helpen. Neem je mee naar buiten. En help je bij het maken van een keuze. Ik ben geen docent, een coach misschien en een professional zeker. De afgelopen 12 jaar bij Zuyd Hogeschool heb ik ervaring opgedaan met de mogelijkheden in hbo-land. Heb ik veel met studiekiezers gewerkt. Een waardevol netwerk opgebouwd. Zie ik kansen en mogelijkheden in deze regio. Heeft mijn eigen eigen droom vorm gekregen; een outback in de Baek.

In mijn achtertuin nodig ik jou uit om op zoek te gaan naar wie jij bent. Op onze boerderij, met pensionstalling voor paarden, nodig ik je uit om op pauze te drukken. Fysiek bezig te zijn. Door onderdeel uit te maken van het buitenleven kom je tot rust, tot jezelf en zie je mogelijkheden.

Ik spreek uit eigen ervaring dat een pauzeperiode je kan helpen bij het maken van een keuze. Na 2 maanden studie kwam ik erachter dat deze opleiding helemaal niet bij mij paste. Ben ik gestopt. En op onderzoek uitgegaan. Heb ik zelf initiatief genomen om kennis te maken met andere mogelijkheden. Mijn omgeving was hier minder blij mee. Bang dat ik na een jaar werken en niet studeren uiteindelijk niet meer aan een studie zou beginnen. Maar na 3 maanden ben ik vol overtuiging aan een nieuwe opleiding begonnen. Een die toen wel aansloot bij mij, bij mijn vaardigheden en mijn persoonlijkheid.

Mijn pauzeperiode- mijn tussenmoment- gaf mij ruimte om te ontdekken wat eigenlijk wel bij mij past. En nu ben ik er voor jou. Voor als jij een pauze nodig hebt. Om te ontdekken en te beleven wie je bent en wat bij jou past. En help ik je in dit proces- ondersteun ik je hierbij.

Op onze boerderij, in mijn achtertuin in de outback.

Wat ik wil? Jou helpen. Bij het maken van jouw keuze. Ik wil je helpen groeien.  Een stap vooruit. Wil je dat met de paarden? Leuk, dat kan. Wil je dit niet? Geen probleem. Wil je wel iets anders proberen? Dan ben je welkom. Om hier, in mijn speeltuin, mijn ranch, te zijn, te spelen, te ontdekken en om te kiezen. Wie jij bent. Wie jij wilt worden. Later als je groot bent. En dat later dat is voor mij nu.. tot gauw?