Outbaek Over Mij - paard vierkant

Over mij

Hoi Danielle hier, de persoon achter project Outbaek Wie ben ik? Projectcoach. Meisje met paarden. Eigenaar van pensionstal Outbaek; een paardenparadijs in wording.

Zoals iemand jaren geleden al tegen mij zei; ik ben een projectenboer. Iemand die van concrete opdrachten aan gaat. Een duidelijk begin en eindpunt. Ik houd ervan om naar een concreet resultaat te werken. Met jou het achterliggende doel onderzoeken. Een heldere vraag op tafel krijgen. Iets tastbaar maken. Liefst zodat je het vast kan houden. Met de mouwen opgestroopt. Beide voeten op de grond. En actief.

Ik ben iemand die faciliteert. Een bruggenbouwer. Verbinder. Creatief. Denk in oplossingen. Heb geleerd dat je al doende leert. Ook teveel kunt denken. Bedenken. Piekeren. En dat een pauze je helpt. Dat kan een uur. Of een maand zijn. In mijn geval 3 maanden. Tussen 2 studies in. Ben ik opnieuw op onderzoek gegaan. Omdat ik heel duidelijk wist wat ik niet wilde kon ik gerichter op zoek naar een andere opleiding.

In Outbaek ben je op reis. Een reis naar je volgende bestemming. Een betere versie van jezelf.

Tijdens corona. Was ik veel thuis. Op de boerderij. In de natuur. Tussen de paarden. Heb ik ervaren hoe dit je helpt om tot jezelf te komen. Terug bij jou. Jouw keuzes. De paarden helpen hier echt bij. Zetten je met beiden benen op de grond. Want een paard leeft in het NU. Scant jou.

Laat je zien wie je bent? Laat je overtuigingen los? Dan staan ze bij je. Heb je een masker op? Doe je wat er van je verwacht wordt? Dan gaan ze van je weg. Een paard blijft niet in het verleden hangen. Maar doet wat ie op dit moment nodig heeft.

Ik ben geen paardencoach. Maar wel een coach tussen de paarden. Het helpt je om tot rust te komen. Mee te gaan in de vibe, de seizoenen. Het nodigt uit om fysiek bezig te zijn. Buiten. In de wind; die je hoofd leegmaakt. In het zonnetje; waardoor je durft te dromen.

Outbaek is mijn project. Een plek. Een paradijs in ontwikkeling. Waar ik jou help bij jouw groei.

Jij staat centraal. Als persoon. De werkvorm is projectmatig. We omschrijven een doel. Bepalen het resultaat. Werken hiernaartoe. In een tijdelijke samenwerking. Probeer je. Creëren je. Visualiseer je. En zit je soms stil. Voor je uit te staren. Naar de ondergaande zon. Waan je jezelf op reis. Een reis naar je volgende bestemming. Kijk je terug op keuzes die je hebt gemaakt. Kijk je naar wie jij bent. Wie je wilt zijn. En keer je opgeladen weer terug. Naar de waan van de dag. Terug van weggeweest.

Ik houd niet van kaderen. Van een box. Een hokje. Die zijn wel nodig. Want hoe kan je anders “out of the box” komen. Maar goed hokjes houd ik niet van. Dus heb ik 3 projecten uitgewerkt voor je. En de rest? Dat zien we wel onderweg. Op die plek de Outbaek. Mijn outback.

We halen die stip aan de horizon, die nog niet in Google Maps staat, dichterbij. Zodat je ‘m vast kan pakken. Bekijken. Weet hoe je daar komt.