Project

Paard* Persoon* Paradijs

Natuurlijk paarden houden. Een paradijs. Voor het paard. En voor de persoon naast het paard.
PPP staat voor kennis delen. Elkaar inspireren. Netwerk opbouwen.

Een soort Pennyclub voor volwassenen. Samen praten over je grootste hobby. Plannen maken voor je paradijs. Van andere paardenmeisjes (of jongens!) leren. Je paradijs en paard staan centraal in dit project. Waarin je samen met andere paardeneigenaren op schoolreis gaat; kijken bij elkaar. Elkaar inspireert. Je de ander leert kennen. Ongegeneerd kletsen over alles met en rondom de paarden. Samen een eigen paradijs maken. Een voor jou en voor je paard.

check it OUT

We komen maandelijks bij elkaar. Om bij te kletsen en te leren van elkaar. Iedere maand staat een thema centraal. Ieder kwartaal gaan we op schoolreis; op pad in de regio om ons te laten inspireren. Gluren bij de buren. Is het gras daar groener? Hoe doet ie dat toch?! We leren meer over verschillende vormen van huisvesting. Hoe je de natuur terugbrengt. Op je terrein. Bij je paard. Voer voor het paard. Natuurlijk en eetbaar groen. Werken met je paard. Werking van het paardenlijf. Hoe je hierbij kan ondersteunen.

play BACK

We brengen de fun terug in het houden van paarden. Op een natuurlijke manier. Die past bij de natuur van paarden. BACK to nature. Zo ver als kan. Binnen de mogelijkheden die je hebt. Leren van elkaars successen en inzichten. Niet turen naar je beeldscherm. Geen online class. Maar offline. Met de voeten in de klei. Mouwen opgestroopt. Zijn we buiten. Om te kijken. Ervaren. Beleven. Voelen. Dit doen we samen. Want 2 weten meer dan 1. Samen is gewoon leuker. Je staat er niet alleen voor. Leert van elkaar. Leert met elkaar. Wat wel werkt. Of hoe het werkt voor jou. Interactie draagt bij aan creativiteit en betrokkenheid;
1+1=3
Kosten 575 per jaar of 50 per maand

OUTside

BACK to nature

Vragen?
Neem gerust contact op