Project

Paard* Persoon* Paradijs

Een paard aan huis. In eigen beheer. Natuurlijk paarden houden. Een paradijs. Voor het paard. En voor de persoon naast het paard. Voor jou, de paardeneigenaar. Project Paard* Persoon* Paradijs helpt je hierbij. Bij het ontdekken van mogelijkheden op het gebied van natuurlijke huisvesting voor je paard. In en rond regio Limburg.

PPP staat voor kennis delen. Elkaar inspireren. Netwerk opbouwen. Leren. Proberen. Creëren. Van een paradijs voor paarden. 
Een soort Pennyclub voor volwassenen. Samen praten over je grootste hobby. Plannen maken voor je paradijs. Van andere paardenmeisjes (of jongens!) leren. Je paradijs en paard staan centraal in dit project. Waarin je samen met andere paardeneigenaren op schoolreis gaat; kijken bij elkaar. Elkaar inspireert. Je de ander leert kennen. Ongegeneerd kletsen over alles met en rondom de paarden. Samen een eigen paradijs maken. Een voor jou en voor je paard.

Houden van paarden in ieder seizoen

check it OUT

We komen maandelijks bij elkaar. Om bij te kletsen en te leren van elkaar. Iedere maand staat een thema centraal. Ieder kwartaal gaan we op schoolreis; op pad in de regio om ons te laten inspireren. Gluren bij de buren. Is het gras daar groener? Hoe doet ie dat toch?! We leren meer over verschillende vormen van huisvesting. Hoe je de natuur terugbrengt. Op je terrein. Bij je paard. Voer voor het paard. Natuurlijk en eetbaar groen. Werken met je paard. Werking van het paardenlijf. Hoe je hierbij kan ondersteunen.

play BACK

We brengen de fun terug in het houden van paarden. Op een natuurlijke manier. Die past bij de natuur van paarden. BACK to nature. Zo ver als kan. Binnen de mogelijkheden die je hebt. Leren van elkaars successen en inzichten. Niet turen naar je beeldscherm. Geen online class. Maar offline. Met de voeten in de klei. Mouwen opgestroopt. Zijn we buiten. Om te kijken. Ervaren. Beleven. Voelen. Dit doen we samen. Want 2 weten meer dan 1. Samen is gewoon leuker. Je staat er niet alleen voor. Leert van elkaar. Leert met elkaar. Wat wel werkt. Of hoe het werkt voor jou. Interactie draagt bij aan creativiteit en betrokkenheid;
1+1=3

Bij Paard* Persoon* Paradijs

Paarden aan huis

Project

Project PPP is een tijdelijke samenwerking. In een team. Voor paardeneigenaren die het goed willen doen. Twijfelen over wat goed is. Willen weten hoe het anders kan. Wat beter is. Of goed ook goed genoeg is. Met een uniek resultaat; een paradijs voor jou en je paard.

Paard

Bij PPP leer je anders kijken. Naar je paard. Naar de behoeften van je paard. Leer je over voeding. Spijsvertering. Biomechanica. Lymfesysteem. Hoeven. Training. Verbinding. Experts delen hun kennis en ervaring. Over het paard in zijn geheel.

Persoon

PPP is een leeromgeving. Je leert samen. Met andere paardeneigenaren. Je gaat op pad. Om te kijken hoe zij het doen. Hier leer je van en met elkaar. Inspireer je elkaar. Bouw je een netwerk op. Ontwikkel je een eigen visie op natuurlijk paarden houden.

Paradijs

We gaan naar buiten. Ervaringen op doen. Kijken naar verschillende soorten huisvesting. Proeven van mogelijkheden. Voeden met kennis. Leren. Proberen. Creëren. Van je eigen Paradijs voor jou en de paarden.

Paard* Persoon* Paradijs

Bij PPP ga je gluren bij de buren. Is het gras daar daadwerkelijk groener? Hoe doen andere paardeneigenaren dat nou? PPP laat je kennis maken met alle aspecten van paarden houden. In ieder seizoen. Zodat je kunt proeven. Overzien. Kennis kunt opdoen van experts tijdens de workshops

PPP delen is vermenigvuldigen

Paard* Persoon* Paradijs brengt je samen. Want samen is gewoon leuker. Een pennyclub voor volwassenen. Paardenpraat. En soms ook om de moed er in te houden. Als het niet stopt met regenen. Of om de moet te voelen. Ja dit ga ik (ook) doen. Leren van en met elkaar. Per seizoen. Want ieder seizoen heeft eigen uitdagingen. Mogelijkheden.
aanmelden

OUTside

BACK to nature

Vragen?
Neem gerust contact op